2017-02-12 09:10:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Élvezze ki a hétvégét

Napi horoszkóp február 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygók nagyon kellemes és színes napot ígérnek Önnek, jól fog szórakozni a családdal és a barátaival. Rengeteg a tennivalója, de ez ma nagyszerűnek látszik. Este menjen szórakozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe. Az egész nap sokkal lazább lesz, mint eddig. Menjen sétálni a friss levegőre, és töltődjön fel energiával. A természetben jól ki tud kapcsolódni. Este sokáig fent tud maradni, dolgozhat is egy keveset.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe. Most igazán felébred, elegendő lendülettel rendelkezik, és kedve támad ahhoz is, hogy új dolgokat próbáljon ki, teljesen más témákat és területeket is felderíthet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe, arra invitálja Önt, hogy kapcsolódjon ki egy kicsit. A spirituális témák, a meditáció, és a jóga különösen érdekessé válhatnak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe. Most nagyon fontossá válnak a baráti kapcsolatok. Hívja fel őket! Este még élénkebbé válik, így belefér akár egy mozi látogatás is. Annyira friss lesz, hogy le sem lehet majd Önt állítani. Az estét töltse társaságban, szórakozással.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Élvezze ki teljes mértékben ezt a hétvégét. Megszolgálta, így most egész nap azt tehet, amit csak akar. Lehet, hogy olyan ismerősök telefonálnak, akikről már rég óta nem hallott semmit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez egy nagyon jó napnak ígérkezik. Sokat szórakozhat. A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe. Sok minden történik, aminek örülhet majd, és ezt másokkal is megoszthatja. Az este az Ön kedve szerint alakul majd.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A magánügyeké lesz a főszerep. A párkapcsolatában tisztáznia kell fontos kérdéseket. Ez minden gond nélkül sikerülni is fog Önnek. Élvezze a szabad napot. Szórakozzon, amennyit csak tud. Este viszont maradjon a kedvesével.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe, de a Mars a Vénusz és a Merkúr csakis az Ön kedvét lesi. Ez ahhoz vezethet, hogy új emberekkel sikerül majd megismerkednie, akik kedvére lesznek Önnek. Legyen nyitott, tanuljon, legyen kíváncsi. Ha Ön egyedülálló, akkor új szerelmet is találhat magának.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe, és esélyt ad Önnek arra, hogy mindennapjainak megszervezését, magánéletét, és hivatásbeli környezetét feljavítsa. A Hold energiája nagyon jót fog tenni Önnek. Könnyebbé és boldogabbá varázsolja ezt a vasárnapot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold ma átlép ugyan a Szűz jegyébe, de a Nap és a Merkúr a Vízöntő jegyében látható. Ma mindent megengedhet magának, merészebb és vidámabb is lehet. Délután szokatlan és izgalmas élményekben lesz része. Találkozhat régen nem látott ismerősökkel.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold ma már átlép a Szűz jegyébe, Önnel szemben. Ma ne tervezzen túl sok dolgot. Váratlan látogatót is kaphat, és ez sok örömet jelent Önnek. Rengeteg mesélnivalójuk lesz egymásnak. Menjen a friss levegőre, akármilyen is az időjárás, így tudja leépíteni a stresszt.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: